Welkom bij heftruck discounter

De eerste online winkel voor uw gebruikte diesel vorkheftruck.

Bent u op zoek naar een gebruikte diesel vorkheftruck? Dan bent u bij Heftruck Discounter aan het juiste adres. Heftruck Discounter is de eerste online webwinkel waar u gebruikte heftrucks, gebruikte stapelaars en gebruikte palletwagens kunt kopen. Gewoon achter uw computer.

Een gebruikte diesel vorkheftruck kopen? Koop gebruikte heftrucks, accessoires en meer gemakkelijk online bij Heftruck Discounter. 

Kies uit verschillende afleverpakketten. Maak zelf de keuze welk pakket u wilt, eventueel voorzien van garantie en een veiligheidskeuring!

Bestel snel en eenvoudig. De heftrucks van heftruck discounter zijn direct uit voorraad leverbaar en leveren wij met eigen transport.

Gebruikte heftrucks in goede staat. Onze monteurs controleren alle gebruikte heftrucks op een goede en veilige werking.

Waarom kiezen voor een vorkheftruck

Vorkheftrucks worden voornamelijk gebruikt voor het tillen of verplaatsen van pallets met behulp van de vork. Dit soort heftrucks zijn in de meeste gevallen makkelijk te bedienen. Kies uit verschillende modellen om de juiste heftruck voor jouw werkzaamheden te vinden. Bekijk het hefvermogen, bereken of de vorkheftruck het gewicht van de werkzaamheden aan kan en beoordeel het werk terrein bij de aanschaf van een diesel vorkheftruck. 

Wij leveren ook alle soorten voorzetapparatuur en onderdelen voor uw gebruikte diesel vorkheftruck. Denk aan:

Gebruikte diesel vorkheftrucks:

Voor iedere inzet hebben wij een passende gebruikte diesel vorkheftruck op voorraad.
Bij Heftruck Discounter koopt u gebruikte vorkheftrucks in alle mogelijke uitvoeringen, maar ook gebruikte elektrische palletwagens, gebruikte stapelaars en gebruikte reachtrucks. Een gebruikte diesel vorkheftruck bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. De heftrucks beschikken over een duidelijke beschrijving, goede foto`s en een ruime keuze in afleverpakketten. Kijk dus snel in de shop!

Voordelen diesel vorkheftrucks

Heftrucks zijn zeer sterke en krachtige machines. Diesel vorkheftrucks brengen dan ook vele voordelen met zich mee. De machines zijn betrouwbaar en zeer geschikt voor buitengebruik. Op hellingen presteren deze heftrucks vaak beter door de kracht van de motor dan bijvoorbeeld elektrische heftrucks. Daarbij kunnen diesel vorkheftrucks ook altijd ingezet worden, wanneer deze ‘op’ is hoef je alleen te tanken en kan je weer door. Bij elektrische heftrucks moet je langer wachten doordat deze moeten opladen. Voor meer informatie en advies neem contact op voor de mogelijkheden en advies.

Let op met de aanschaf van een gebruikte diesel vorkheftruck

Er zitten veel voordelen aan de aanschaf van een gebruikte diesel vorkheftruck. Echter is het wel belangrijk dat u op een aantal factoren let om er zeker van te zijn dat de heftruck nog lang mee gaat. Een voorbeeld is de onderhoudshistorie, werken de motor, remmen, hydraulics en verlichting goed? Wanneer is het laatste onderhoud uitgevoerd? Deze factoren zijn goed om in gedachten te houden bij de aanschaf. Andere factoren om in gedachten te houden zijn beschadigingen van de vork en de mast.

Assortiment tweedehands heftruck diesel

Heftruck Discounter levert gebruikte heftrucks van verschillende merken. Kies ervoor om jong gebruikte heftrucks te kopen van gerenommeerde merken zoals Still, Toyota, linde, Hyster Yale, Nissan, Lafis, Hollandlift, JLG en Up-Right. Kortom, genoeg keuze! De gebruikte heftrucks hebben een lage urenstand, ze kunnen u nog vele jaren van dienst zijn.

Heftruck Discounter beschikt daarnaast ook over een ruim assortiment van gebruikte heftrucks voor diverse andere doeleinden. Denk aan gebruikte elektrische heftrucksLPG & diesel heftrucksreachtrucks, magazijntrucks en zijladers. Onze professionele inspectie zorgt ervoor dat elke gebruikte heftruck betrouwbaar en goed onderhouden is bij aanschaf. Bekijk hier ons assortiment dieselheftrucks.

Heftruck Discounter

Overal in Nederland en België levert Heftruck Discounter de tweedehands heftruck diesel. De keuze is aan u, haalt u liever zelf uw producten af of wilt u ze laten leveren? Wanneer u de keuze maakt om de producten te laten leveren worden transportkosten aangepast op basis van het desbetreffende product en de afstand van de levering. Kiest u ervoor om de producten op te halen? Kom dan bij ons langs in Krimpen aan den IJssel. Betaalt u de producten direct, laat u ze op rekening zetten, wilt u ze financieren of leasen? De keuze is aan u en wij helpen u graag verder.

Een voordeel van de aanschaf van een gebruikte heftruck, is het verschil in kosten terwijl deze u nog jaren van dienst kunnen zijn. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op. Heftruck Discounter verkoopt gebruikte heftrucks van alle merken.