Heftruck leasen

Bij Heftruckdiscounter.nl / Roroka Repair & Trading leaset u uw intern bedrijfmiddelen rechtstreeks bij een betrouwbare partner voor interne logistiek.

Wilt u aan het einde van leaseperiode eigenaar worden of huurt u liever? Bij HeftruckDiscounter.nl is zowel Operational Lease als Private Lease mogelijk. We zorgen uiteraard voor een uitgewerkt voorstel op uw situatie afgestemd zodat u weet waar u aan toe bent.

Wij werken voor deze financierings oplossingen samen met DLL Group, alle uitgebrachte aanbiedingen zijn op basis van wederzijds akkoord en acceptatie van de lease maatschappij.

Financial lease en operational lease

Wat is financial lease en operational lease, waar zitten de belangrijkste verschillen en wat past het beste in uw situatie? Dat zijn vaak de vragen die een (startende) ondernemer en de ZZP’ers in Nederland bezig houden wanneer ze zich aan het oriënteren zijn voor het leasen van bijvoorbeeld een heftruck. Daarnaast hoort u vaak “ik ga toch niet leasen, dan betaal je altijd te veel en aan het eind sta je met lege handen”. Daar hebben we direct het verschil, wat we graag uitleggen om misverstanden te voorkomen!

Wat is Financial Lease?

Financial lease is niets anders dan het financieren van de aanschaf van uw heftruck of hoogwerker voor de zakelijke markt, met het voertuig als onderpand. Het grote voordeel is dat bij financial lease vaak niet meer zekerheden nodig zijn dan het pandrecht op het voertuig dat u leaset. De heftruck is direct uw eigendom en deze betaald u in maandelijkse termijnen af. Na het betalen van het laatste termijn is het voertuig volledig van u, de restwaarde zou u bij inruil kunnen gebruiken als aanbetaling waardoor het maandbedrag van uw tweede financial lease voertuig flink daalt! Uiteraard hoeft u niet in te ruilen, u kunt ook nog jaren door rijden zonder dat u voor lease betaald.

Start met leasen

Wat is Operational lease?

Operational lease is niets anders dan een heftruck huren voor een langere periode. Hierbij wordt u geen eigenaar, u betaalt voor het gebruik van de machine. Voordeel is dat de prijs van operational leasep inclusief onderhoud en reparatie is (in specifieke gevallen kunnen bijvoorbeeld de accu en banden hier buiten vallen). Vooraf spreken we een urengebruik af, en krijgt u uitleg over de operational lease Her-calculatie. Her-calculatie bij Operational lease is een aanpassing aan uw lease tarief op basis van meer, of minder kilometers. Operationele lease kent altijd een vaste, vooraf gestelde looptijd.