Wat kost een elektrische heftruck?

  • Wanneer je overweegt een elektrische heftruck aan te schaffen, ben je wellicht benieuwd naar de kosten. De prijs van deze heftrucks varieert op basis van verschillende factoren. Hier bieden wij u een algemeen overzicht van wat u kunt verwachten. Neem ook gerust een kijkje op onze onze website: hier vind je een ruime selectie elektrische heftrucks, palletwagens en stapelaars met duidelijk vermelde prijzen.
  • Bekijk het aanbod aan Heftrucks in onze webshop.
Gebruikte heftrucks

Waarom kiezen voor een elektrische heftruck?

Bedrijven die goederen verplaatsen, plukken de vruchten van het aanschaffen van een elektrische heftruck vanwege de vele voordelen en lagere kosten. De prijs van een elektrische heftruck wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder het hefvermogen, leeftijd, staat, kenmerken en grootte. Ontdek het brede scala aan afmetingen, capaciteiten en hefhoogtes dat beschikbaar is voor elektrische heftrucks.

Elektrische vs. brandstof heftrucks: een kostenvergelijking

Als u nadenkt over de aanschaf van een heftruck, vraagt u zich misschien af of elektrisch voordeliger is dan op brandstof. De vergelijking hangt af van afmetingen, merk, model en andere kenmerken. Over het algemeen bespaart u op de lange termijn aanzienlijk door te investeren in een duurzame elektrische heftruck.

Subsidies voor Elektrische Heftrucks - MIA en VAMIL

Ontdek de mogelijkheden van MIA-Vamil voor fiscale voordelen en subsidies voor elektrische heftrucks. Heftruck Discounter heeft modellen in het assortiment waarop de MIA-regeling van toepassing is. Raadpleeg de Milieulijst 2024 van de RVO voor nieuwe investeringsmogelijkheden in duurzame mobiliteit.

Heftruck occasions van HeftruckDiscounter

Werkt u met zware intensiviteit of is een flexibele en snelle wendbaarheid voor u prioriteit? Vergelijk de heftrucks met elkaar en bekijk welke het beste bij uw bedrijf past. Heeft u nog vragen of wilt u graag aanvullende informatie? Neem dan contact op. Dan denken wij graag met u mee.

Gebruikte heftrucks bij Heftruckdiscounter.

Wilt u een gebruikte
heftruck kopen?

Bij heftruck discounter bent u aan het juiste adres, heftruckdiscounter is namelijk de eerste online webwinkel waar u gebruikte heftrucks, gebruikte stapelaars en of gebruikte palletwagens kunt kopen, gewoon vanachter uw PC. Liever huren? Bekijk ook ABS-verhuur.nl voor o.a. steiger en heftruck verhuur in Capelle aan den IJssel en omstreken.

Gebruikte heftrucks bij Heftruckdiscounter.

Afleverpakketten

Bij het kopen van een gebruikte heftruck kunt U kiezen uit verschillende afleverpakketten. U kunt zelf de keuze maken welk pakket u wilt, eventueel voorzien van garantie en een veiligheidskeuring! De heftrucks van heftruckdiscounter, zijn direct uit voorraad leverbaar en worden afgeleverd door eigen transport. Bestel snel en eenvoudig op onze webshop.

Gebruikte heftrucks bij Heftruckdiscounter.

Voorzetapparatuur
en onderdelen

Wij leveren alle soorten voorzetapparatuur en onderdelen voor uw heftruck zoals chauffeursstoelen, Led verlichting, Bluespot, vorken, verlengvorken, traktieaccu`s, acculaders, sides shifts en meer. Kortom een ruime voorraad aan voorzetapparatuur en onderdelen. Wilt u meer informatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen.