De verschillen tussen een reachtruck en een heftruck.

  • Zware lasten verplaatsen in magazijnen of in een opslag. Zowel de reachtruck als de heftruck kunnen een grote last uit handen nemen. Echter zijn er meerdere verschillen tussen beide machines. Die gaan wij met u behandelen. Op deze manier komt u achter de verschillen, de voordelen van beiden en weet u precies welke u moet kopen.
  • Bestel Reachtrucks en Heftrucks in onze webshop.
Gebruikte heftrucks

Hét verschil tussen een reach- en heftruck

Het grote verschil, dat zit zich in de maximale hefhoogte. Reachtrucks halen met gemak de 13 meter waar heftrucks zich beperken tot gemiddeld 6 á 7 meter. In grote en hoge magazijnen kan een reachtruck als variant op de reguliere vorkheftruck uitkomst bieden. Daarbij zijn deze ook geschikter in smalle ruimtes door de wendbaarheid van de machine. In tegenstelling tot de hefmast van de vorkheftruck kan de hefmast van een reachtruck horizontaal uitschuiven waarmee ruimte wordt bespaard. Een heftruck biedt weer grote voordelen als u veel buiten aan het werk bent of u zich van de ene locatie naar de andere verplaatst.

Waarom een reachtruck?

Wendbaar, stabiele masten, hoge hefhoogtes en efficiëntie. Daar staan reachtrucks om bekend en dat maakt deze machine een uitstekende variatie op de huidige vorkheftrucks. De mast van de reachtruck kan in zijn geheel naar voren of naar achteren schuiven. Daarbij blijft de mast zeer stabiel en kunnen ze hoge rij- en hefsnelheden behalen. Dit zorgt voor optimale efficiëntie in magazijnen.

Waarom een heftruck?

Overal inzetbaar, hoge productiviteit en enorm betrouwbaar. Zo beschrijven we heftrucks in het kort. De machines kunnen gebruikt worden voor intern en extern transport waar ze met de vorken pallets omhoog heven om deze vervolgens van de ene naar de andere locatie te vervoeren.

Kiest u voor een heftruck of reachtruck?

Werkt u met zware intensiviteit of is een flexibele en snelle wendbaarheid voor u prioriteit? Om de keuze te maken tussen een heftruck of een reachtruck zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden. Denk aan inzetbaarheid, intensiviteit van de lading, de werkomgeving maar ook veiligheid en beschikbare ruimte. Vergelijk de heftruck en reachtruck met elkaar en bekijk welke het beste bij uw bedrijf past. Heeft u nog vragen of wilt u graag aanvullende informatie? Neem dan contact op. Dan denken wij graag met u mee.

Gebruikte heftrucks bij Heftruckdiscounter.

Wilt u een gebruikte
heftruck kopen?

Bij heftruck discounter bent u aan het juiste adres, heftruckdiscounter is namelijk de eerste online webwinkel waar u gebruikte heftrucks, gebruikte stapelaars en of gebruikte palletwagens kunt kopen, gewoon vanachter uw PC. Liever huren? Bekijk ook ABS-verhuur.nl voor o.a. steiger en heftruck verhuur in Capelle aan den IJssel en omstreken.

Gebruikte heftrucks bij Heftruckdiscounter.

Afleverpakketten

Bij het kopen van een gebruikte heftruck kunt U kiezen uit verschillende afleverpakketten. U kunt zelf de keuze maken welk pakket u wilt, eventueel voorzien van garantie en een veiligheidskeuring! De heftrucks van heftruckdiscounter, zijn direct uit voorraad leverbaar en worden afgeleverd door eigen transport. Bestel snel en eenvoudig op onze webshop.

Gebruikte heftrucks bij Heftruckdiscounter.

Voorzetapparatuur
en onderdelen

Wij leveren alle soorten voorzetapparatuur en onderdelen voor uw heftruck zoals chauffeursstoelen, Led verlichting, Bluespot, vorken, verlengvorken, traktieaccu`s, acculaders, sides shifts en meer. Kortom een ruime voorraad aan voorzetapparatuur en onderdelen. Wilt u meer informatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen.