Welkom bij heftruck discounter

De eerste online winkel voor uw gebruikte diesel heftruck.

U bent op zoek naar een diesel heftruck. Kies voor een gebruikte diesel heftruck bij Heftruck Discounter. Wij zijn de eerste online webwinkel voor gebruikte heftrucks, stapelaars en palletwagens. De gebruikte heftrucks zijn in goede staat en gecontroleerd door onze eigen monteurs. Gebruik de heftrucks binnen, in het magazijn of op bedrijfsterreinen. Schaf uw gebruikte heftruck aan vanaf kantoor of huis, gewoon online. Wij komen de heftruck vervolgens bij u leveren indien gewenst, of u kunt deze zelf komen halen.

  

Een gebruikte diesel heftruck kopen? Koop gebruikte heftrucks, accessoires en meer gemakkelijk online bij Heftruck Discounter. 

Kies uit verschillende afleverpakketten. Maak zelf de keuze welk pakket u wil, eventueel voorzien van garantie en een veiligheidskeuring! 

Bestel snel en eenvoudig. De heftrucks van heftruckdiscounter zijn direct uit voorraad leverbaar en leveren wij met eigen transport. 

Gebruikte heftrucks in goede staat. Onze monteurs controleren alle gebruikte heftrucks op een goede en veilige werking. 

Heftruck Discounter: Uw online-adres voor gebruikte heftrucks en accessoires 

Naast het aanbod gebruikte diesel heftrucks bieden wij ook alle soorten voorzetapparatuur en onderdelen hiervoor aan. Denk aan chauffeursstoelen, Ledverlichting, Bluespot, vorken, verlengvorken, traktieaccu`s, acculaders en sides shifts. De accessoires zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar. Zo heeft u alles wat u nodig heeft voor uw heftruck.  

Gebruikte diesel heftrucks: 

Koop heftrucks in alle mogelijke uitvoeringen, voor iedere inzet bieden wij een passende heftruck aan. Het is nog nooit zo makkelijk geweest. Alle heftrucks beschikken over een duidelijke beschrijving, goede foto’s en een ruime keuze in afleverpakketten. Op deze manier kunt u de heftruck kiezen die het beste bij uw werkzaamheden past. Neem voor meer informatie of advies een kijkje in de webshop of neem contact met ons op.

Ruim assortiment gebruikte heftrucks 

Wij leveren gebruikte heftrucks van diverse merken. Denk aan gerenommeerde merken zoals Still, Toyota, Linde, Hyster Yale, Nissan, Lafis, Hollandlift, JLG en Up-Right. Genoeg keuze, zodat er altijd iets voor jou bij zit. Een groot voordeel van de gebruikte heftrucks van Heftruck Discounter is de lage urenstand. Zo kunnen ze u nog vele jaren van dienst zijn.  

Het ruime assortiment zorgt voor heftrucks voor verschillende doeleinden. Kies uit elektrische heftrucks, LPG & diesel heftrucks, reachtrucks, magazijntrucks en zijladers. Heftruck Discounter vindt kwaliteit belangrijk, daarom voeren wij een professionele inspectie uit. Zo kunt u vertrouwen op een goed betrouwbare en onderhouden heftruck. 

Waarom voor een gebruikte heftruck kiezen? Allereerst zijn deze goedkoper en daarnaast kunnen de heftrucks u nog jarenlang van dienst zijn. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem een kijkje op de pagina of neem contact met ons op. 

Heftruck Discounter 

Heftruck Discounter levert heftrucks overal in Nederland en België, de transportkosten worden aangepast op basis van het product en de afstand van de levering. Haalt u liever zelf uw producten af? Dit kan ook, kom dan bij ons langs in Krimpen aan den IJssel. Alle bestellingen kunnen op rekening worden gezet of u kunt kiezen voor het financieren of leasen van de producten. Graag helpen wij u verder.